Sonce

Sonce

Solarni moduli na avtodomih in počitniških prikolicah pomenijo pomemben dodaten vir električne energije predvsem, ko vozilo dlje časa stoji na enem mestu in ni zadostnega polnjenja iz drugih virov (alternator). Solarni moduli tipično polnijo porabniški akumulator, z uporabo dvojnih regulatorjev pa lahko poskrbimo tudi za vzdrževanje zagonske baterije.

Solarni kompleti za avtodom vsebujejo vse potrebne komponente za hitro in enostavno montažo solarnega generatorja na streho vozila. Solarni komplet vsebuje solarni modul, nosilne profile z lepilnim priborom, kabelsko uvodnico, solarni regulator, priključne vodnike z UV zaščito.
Solarni komplet na željo kupca lahko tudi namestimo in priključimo na vozilo.

Podjetje Kon Tiki Solar izvaja tudi strokovno načrtovanje, montažo in priklop sistemov. V primeru, da komplet ne ustreza povsem potrebam uporabnika, izdelamo ponudbo za sistem po meri.

 Ostale komponente solarnih napajalnih sistemov si lahko ogledate v oddelku Samostojni PV sistemi

Sonce 98 izdelkov.

Podkategorije

 • Mini solarni sistemi

  Solarne svetilke, solarni polniki za komunikacijske naprave, solarni sistemi za uporabo v kampiranju in ostala hudo uporabna solarna oprema za prosti čas.

 • Solarni moduli

  Solarni moduli v avtodomu pomenijo pomemben dodaten vir električne energije predvsem, ko vozilo dlje časa ne uporablja motorja (med daljšimi postanki na mestih, kje na voljo ni električnega omrežja) in ni zadostnega polnjenja iz drugih virov (alternator). Solarni moduli  polnijo porabniški akumulator, z uporabo dvojnih regulatorjev pa lahko poskrbimo tudi za vzdrževanje zagonske baterije.

  Več komponent solarnih napajalnih sistemov si lahko ogledate v oddelku  Samostojni PV sistemi

 • Fleksibilni solarni...

  Polfleksibilni in lahki solarni moduli so primerni za uporabo v kampingu in karavaningu. Namestimo jih lahko na ravne in tudi na rahlo ukrivljene trdne površine. Solarni moduli so namenjeni za trajno namestitev na trdno površino, niso zasnovani za večkratno in stalno upogibanje in niso pohodni.

 • Zložljivi solarni moduli

  Zložljivi solarni moduli so všti v trpežen tekstilni okvir ...

 • Solarni regulatorji

  Solarni regulatorji povezujejo solarne module, akumulator in porabnike. Skrbijo za pravilno polnjenje akumulatorjev, ščitijo akumulator pred prenapolnitvijo in prevelikim izpraznjenjem. Več solarnih regulatorjev najdete na oddelku Samostojni PV sistemi.

 • Solarni regulatorji MPPT

  Solarni regulatorji z algoritmom sledenja točke največje moči na karakteristiki solarnega generatorja,  omogočajo do 30% višjo proizvodnjo energije kot klasični regulatorji . MPPT regulatorji omogočajo tudi uporabo modulov, ki se sicer uporabljajo za gradnjo sončnih elektrarn.

 • Solarni regulatorji Duo

  Dvojni solarni regulatorji omogočajo hkratno polnjeje dveh ločenih akumulatorskih baterij in so posebej primerni na plovilih in avtodomih.

 • Pritrdilni material

  Pritdilni material za namesitev solarnih modulov na streho avtodoma.

 • Elektro material

  Elektroinstalacijski material za solarne napajalne sisteme.

na stran
Prikazujem 1 - 12 od 98 izdelkov
Prikazujem 1 - 12 od 98 izdelkov