Filter (86 izdelkov)

Proizvajalec

Enosmerna vhodna napetost razsmernika

Nazivna moč razsmernika [VA]

100 - 5100

Vrsta izhodne napetosti razsmernika

Razsmerniki

Razsmerniki

Razsmerniki pretvarjajo enosmerno napetost akumulatorskih baterij v izmenično napetost in omogočajo napajanje porabnikov, ki delujejo na izmenično napetost.

Razsmerniki 86 izdelkov.

Podkategorije

 • Sinusni Victron

  Razsmerniki Victron Phoenix pretvarjajo enosmerno akumulatorsko napetost v izmenično napetost 230V čiste sinusne oblike. Čista sinusna oblika izhodne napetosti omogoča napajanje tudi najobčutljivejših električnih porabnikov. Odlikuje jih velika zanesljivost in robustnost, dober izkoristek, majhna lastna poraba in 5-letna garancija.

 • Sinusni Dometic

  Razsmerniki Dometic SinePower pretvarjajo enosmerno akumulatorsko napetost v izmenično napetost čiste sinusne oblike. Čista sinusna oblika izhodne napetosti omogoča napajanje tudi najobčutljivejših porabnikov. Odlikujejo jih velika zanesljivost, robustnost, in dober izkoristek.

 • Sinusni Studer

  Sinusni razsmerniki priznanega evropskega proizvalajca Studer z odličnim izkoristkom in izredno nizko lastno porabo so odlična izbira za uporabo v solarnih napajalnih sistemih in navtični aplikacijah.

 • Sinusni Steca

  Sinusni razsmerniki priznanega evropskega proizvalajca Steca z odličnim izkoristkom in izredno nizko lastno porabo so odlična izbira za uporabo v solarnih napajalnih sistemih.

 • Dodatna oprema

  Dodatna oprema za razsmernike

na stran
Prikazujem 1 - 12 od 86 izdelkov
Prikazujem 1 - 12 od 86 izdelkov