Filter (145 izdelkov)

Vrsta akumulatorja

Proizvajalec

Kapaciteta akumulatorja [Ah]

0 - 305

Število ciklov akumulatorja

300 - 4050

Solarni akumulatorji

Solarni akumulatorji

Solarni akumulatorji shranjujejo energijo, ki so jo proizvedlji solarni moduli za čas, ko sončno sevanje ne zadošča za potrebe delovanja sistema.

Solarni akumulatorji 145 izdelkov.

Podkategorije

 • Ciklični Tekoči...

  Svinčeve akumulatorske baterije odprtega tipa s tekočim elektrolitom s ploskimi mrežnimi ploščami za 300 globokih praznjenj ali s robustnimi cevastimi ploščami za 1000 do 1200 globokih praznjenj po IEC 254-1.

 • Ciklični GEL

  Zaprte akumulatorske baterije v VRLA GEL tehnologiji z velektrolitom veznim na gel. Ker so hermetično zaprte so odporne na tresljaje, brez vzdrževanja (dolivanje destilirane vode) in zato primerne tudi za uporabo v zaprtih bivalnih prostroih.

 • Ciklični AGM

  Akumulatorske baterije AGM zaprtega tipa so proizvedene v VRLA AGM tehnologiji, kjer je elektrolit vezan na steklena vlakna. Ker so hermetično zaprte so odporne na treljaje, brez vzdrževanja (dolivanja destilirane vode) in zato primerne tudi za uporabo v zaprtih bivalnih prostorih.

 • Ciklični LiFeP04

  Ciklične Litij-ionske akumulatorske baterije

 • Dodatna oprema

  Akumulatorske spojke, zaščita polov, mazivo, merilniki kisline, destilirana voda, hlapotesni čepi in ostali akumulatorski pribor

 • Dodatna oprema LiFePO4

  Dodatna oprema za Li-ion akumulatorske baterije Victron Energy.

na stran
Prikazujem 1 - 12 od 145 izdelkov
Prikazujem 1 - 12 od 145 izdelkov