Razsmerniki-polnilniki

Razsmerniki-polnilniki

 Razsmerniki - polnilniki v eni napravi združujejo razsmernik, polnilnik akumulatorjev in prehodni sistem.

Razsmerniki-polnilniki 74 izdelkov.

Podkategorije

 • Steca Compact

  Steca Compact je zlitje vrhunskega sinusnega razsmernika, štiristopenjskega polnilnika akumulatorjev in prehodnega sistema v eni napravi. Odličen v hibridnih solarnih sistemih ali sistemih neprekinjenega napajanja.

 • Steca Xtender

  Steca XTentder je zlitje vrhunskega sinusnega razsmernika, polnilnika akumualtrojev in prehodnega sistema v eni napravi. Odličen v hibridnih solarnih sistemih ali UPS sistemih. Možna vzporedna vezava večih enot

 • Dometic CombiPower

  Waeco CombiPower so sinusni razsmerniki z vgrajenim avtomatskim polnilnikom akumulatorjev in mnogimi dodatnimi funkcijami za uporabo v hibridnih napajalnih sistemih, sistemih zasilnega napajanja ..

 • Victron EasySolar

  Victron EasySolar je zlitje sinusnega razsmernika, polnilnika akumulatorjev, prehodnega sistema in solarnega regulatorja  v eni napravi. Odličen v hibridnih solarnih sistemih.

 • Victron Multiplus

  Victron Multiplus je zlitje vrhunskega sinusnega razsmernika, polnilnika akumulatorjev in prehodnega sistema v eni napravi. Odličen v hibridnih solarnih sistemih ali sistemih neprekinjenega napajanja. Možno vzporedno delovanje večih razsmernikov in povezava v trifazni sistem.

 • Victron Quatro

  Victron Quatro je zlitje sinusnega razsmernika, polnilnika akumulatorjev in prehodnega sistema v eni napravi. Odličen v hibridnih solarnih sistemih ali sistemih neprekinjenega napajanja. Omogoča hkraten priklop 2 izmeničnih virov hkrati. Možno vzporedno delovanje večih razsmernikov in povezava v trifazni sistem.

 • Rip Energy

  RipEnergy Simphony Combi so sinusni razsmerniki z vgrajenim polnilnikom akumulatorskuh baterij in prehodnim sistemom. Namenjeni so uporabi v samostojnih napajalnih sistemih ali v sistemih neprekinjenega napajanja

 • Dodatna oprema

  Dodatna oprema za razsmernike-polnilnike

na stran
Prikazujem 1 - 12 od 74 izdelkov
Prikazujem 1 - 12 od 74 izdelkov