Razsmerniki-polnilniki

Razsmerniki-polnilniki

 Razsmerniki - polnilniki v eni napravi združujejo razsmernik, polnilnik akumulatorjev in prehodni sistem.

Razsmerniki-polnilniki 77 izdelkov.

Podkategorije

 • Victron Multiplus

  Victron Multiplus je zlitje vrhunskega sinusnega razsmernika, polnilnika akumulatorjev in prehodnega sistema v eni napravi. Odličen v hibridnih solarnih sistemih ali sistemih neprekinjenega napajanja. Možno vzporedno delovanje večih razsmernikov in povezava v trifazni sistem.

 • Victron Quatro

  Victron Quatro je zlitje sinusnega razsmernika, polnilnika akumulatorjev in prehodnega sistema v eni napravi. Odličen v hibridnih solarnih sistemih ali sistemih neprekinjenega napajanja. Omogoča hkraten priklop 2 izmeničnih virov hkrati. Možno vzporedno delovanje večih razsmernikov in povezava v trifazni sistem.

 • Studer

  Razsmerniki polnilniki Studer vsebujejo vrhunski sinusni razsmernik, polnilnik akumulatojev in prehodni sistem z ultrahitrim relejem. Odlično se obnesejo so v hibridnih napajalnih sistemih, sistemih zasilnega napajanja ...

 • Dometic CombiPower

  Waeco CombiPower so sinusni razsmerniki z vgrajenim avtomatskim polnilnikom akumulatorjev in mnogimi dodatnimi funkcijami za uporabo v hibridnih napajalnih sistemih, sistemih zasilnega napajanja ..

 • Rip Energy

  RipEnergy Simphony Combi so sinusni razsmerniki z vgrajenim polnilnikom akumulatorskuh baterij in prehodnim sistemom. Namenjeni so uporabi v samostojnih napajalnih sistemih ali v sistemih neprekinjenega napajanja

 • Dodatna oprema

  Dodatna oprema za razsmernike-polnilnike

na stran
Prikazujem 1 - 12 od 77 izdelkov
Prikazujem 1 - 12 od 77 izdelkov