Karavaning in kamping

Karavaning in kamping

Solarni moduli, akumulatorske baterije, polnilniki, razsmerniki, polnilni pretvorniki, hladilniki, hladilne torbe, kuhinjska oprema, sanitarije, okna, vrata, tende, klimatkse naprave ter ostala oprema za uporabo v karavaningu in kampingu.

Karavaning in kamping 864 izdelkov.

Podkategorije

 • Sonce

  Solarni moduli na avtodomih in počitniških prikolicah pomenijo pomemben dodaten vir električne energije predvsem, ko vozilo dlje časa stoji na enem mestu in ni zadostnega polnjenja iz drugih virov (alternator). Solarni moduli tipično polnijo porabniški akumulator, z uporabo dvojnih regulatorjev pa lahko poskrbimo tudi za vzdrževanje zagonske baterije.

  Solarni kompleti za avtodom vsebujejo vse potrebne komponente za hitro in enostavno montažo solarnega generatorja na streho vozila. Solarni komplet vsebuje solarni modul, nosilne profile z lepilnim priborom, kabelsko uvodnico, solarni regulator, priključne vodnike z UV zaščito.
  Solarni komplet na željo kupca lahko tudi namestimo in priključimo na vozilo.

  Podjetje Kon Tiki Solar izvaja tudi strokovno načrtovanje, montažo in priklop sistemov. V primeru, da komplet ne ustreza povsem potrebam uporabnika, izdelamo ponudbo za sistem po meri.

   Ostale komponente solarnih napajalnih sistemov si lahko ogledate v oddelku Samostojni PV sistemi

 • Akumulatorske baterije

  Akumulatorskih baterije za zagon motorja ali ciklično uporabo v avtodomih.

 • Polnjenje akumulatorjev

  Ponjenje akumulatorskih baterij iz zunanjih izmeničnih virov, alternatorja, združevalniki baterij, diodni delilniki,  DCDC polnilni pretvorniki za uporabo v karavaningu

 • Razsmerniki

  Razsmerniki pretvarjajo enosmerno napetost akumulatorskih baterij v izmenično napetost in omogočajo napajanje porabnikov, ki delujejo na izmenično napetost.

 • Razsmerniki-polnilniki

  Razsmernik - polnilniki v eni napravi združujejo sinusni razsmernik, avtomatski polnilnik akumulatorjev in prehodni sistem.

 • Motorni generatorji

  Motorni generator v napajalnem sistemu lahko nastopa kot pomožen vir električne energije in zagotavlja večjo stabilnost sistema. Z njegovo pomočjo začasno napajamo objekt, z dodatnimi polnilniki pa dopolnjujemo akumulatorske baterije.

 • Električna oprema

  Svetila, črpalke, vtiči in adapterji ter ostala oprema, ki deluje na enosmerno akumulatorsko napetost.

 • Hlajenje

  Absorbcijski hladilniki in hlailne torbe, kompresorski hladilniki in hladilne torbe, kompresorske hladilne enote, termoelektrične hladilne torbe in pasivne hladilne torbe vodilnega proizvajalca hladilne tehnike za avtodome Dometic.

   

   

 • Kuhinja

  Štedilniki, pomivalna korita, pečiče, žari, kuhalniki in kavomati, kuhinjske nape, pipe in ostala oprema za mobilno kuhinjo.

 • Sanitarne rešitve

  Kamor gre še cesar peš ... sanitarne rešitve za avtodom

 • Klimatske naprave

  Strešne in vgradne klimatske naprave Dometic niso namenjene le ohlajanju prostorov, pač pa znižujejo tudi vlažnost prostorov. Pri nizki vlažnosti prostorov namreč lažje prenašamo višje temperature, z naraščajočo vlažnostjo pa se toleranca višje temperature v človeškem organizmu niža. Odlični kompresorji, vgrajeni v klimatske naprave Dometic tako ustvarjajo najprijetnejšo klimo za dnevno zadrževanje v prostorih in spanje.

   

 • Okna in vrata

  Stranska in strešna okna, roloji, komarniki, servisne lopute Dometic za avtodome.

 • Vožnja in varnost

  Tempomati, parkirni senzorji, video sistemi za vzvratno vožnjo, plinski detektorji, sefi, zaščitne mreže in soatal oprema, ki pripomore k večji varnosti na poti.

 • Čiščenje in vzdrževanje

  Sesalniki in sesalni sistemi Dometic

na stran
Prikazujem 1 - 12 od 864 izdelkov
Prikazujem 1 - 12 od 864 izdelkov