Razsmerniki-polnilniki

Razsmerniki-polnilniki

Razsmernik - polnilniki v eni napravi združujejo sinusni razsmernik, avtomatski polnilnik akumulatorjev in prehodni sistem.

Razsmerniki-polnilniki 54 izdelkov.

Podkategorije

 • Victron Multiplus

  Victron Multiplus je zlitje vrhunskega sinusnega razsmernika, polnilnika akumulatorjev in prehodnega sistema v eni napravi. Odličen v hibridnih solarnih sistemih ali sistemih neprekinjenega napajanja. Možno vzporedno delovanje večih razsmernikov in povezava v trifazni sistem

 • Victron Quatro

  Victron Quatro je zlitje sinusnega razsmernika, polnilnika akumulatorjev in prehodnega sistema v eni napravi. Odličen v hibridnih solarnih sistemih ali sistemih neprekinjenega napajanja. Omogoča hkraten priklop 2 izmeničnih virov hkrati. Možno vzporedno delovanje večih razsmernikov in povezava v trifazni sistem.

 • Steca Xtender

  Steca XTentder je zlitje vrhunskega sinusnega razsmernika, polnilnika akumualtrojev in prehodnega sistema v eni napravi. Odličen v hibridnih solarnih sistemih ali UPS sistemih. Možna vzporedna vezava večih enot

 • Dometic CombiPower

  Dometic CombiPower so sinusni razsmerniki z vgrajenim avtomatskim polnilnikom akumulatorjev in mnogimi dodatnimi funkcijami za uporabo v hibridnih napajalnih sistemih, sistemih zasilnega napajanja ..

 • Dodatna oprema

  Prikazovalniki, enote za nastavljanje, daljiska stikala, temperaturni senzorji in ostala dodatna oprema za razsmernike-polnilnike.

na stran
Prikazujem 1 - 12 od 54 izdelkov
Prikazujem 1 - 12 od 54 izdelkov