Polnjenje akumulatorjev

Polnjenje akumulatorjev

Ponjenje akumulatorskih baterij iz zunanjih izmeničnih virov, alternatorja, združevalniki baterij, diodni delilniki,  DCDC polnilni pretvorniki za uporabo v karavaningu

Polnjenje akumulatorjev 112 izdelkov.

Podkategorije

 • Dometic PefectCharge

  Avtomatski polnilniki Dometic PerfectCharge za optimalno polnjenje svinčevih akumulatorskih baterij s tekočim elektrolitom, gelskih in AGM baterij.

 • Victron Automotive

  Avtomatski polnilniki akumulatorjev Victron Automotive

 • Victron Blue Smart IP67

  Vodotesni avtomatski polnilniki Victron Blue Smart IP67, so profesionalni polnilniki akumulatorskih baterij z vgrajeno komunikacijo BlueTooth, ki omogoča vpogled delovanja naprave in nastavitev preko pametnega telefona, tablice ali prenosnega računalnika.

 • Victron Blue Smart IP22

  Avtomatski polnilniki Victron Smart IP22 za odlično polnjejne svinčevih akumulatorskih baterij z enim ali tremi izhodi, ter odličnim izkoristkom. Vgrajena komunikacija BlueTooth, ki omogoča vpogled delovanja naprave in nastavitev preko pametnega telefona, tablice ali prenosnega računalnika. Uporabljamo jih za polnjeje svinčevih in Li-Ion baterij.

 • Victron Phoenix

  Avtomatski polnilniki akumulatorskih baterij Victron Phoenix s 4-stopenjsko karakteristiko, dvema izodoma za loečene akumulatorske baterije in dodatnim 4A izhodom.

 • Victron Centaur

  Avtomatski polnilniki akumulatorjev Victron Centaur s šrokim območjem vhodne izmenične napetosti 90-265V AC delujejo praktično na keterikoli izmenični vir. Delujejo tudi na enosmerno vhodno napetost 90-400V DC, kar jih naredi za idealne DCDC polnilne pretvornike v Diesel električnih sistemih

 • DCDC pretvorniki Dometic

  DCDC polnilni pretvorniki Dometic.

 • DCDC pretvorniki Victron

  DCDC polnilni pretvorniki Victron Energy.

 • Delilniki Victron Argo

  Diodini delilniki Victron ArgoDiode omogočajo hkratno polnjeje dveh ali več akumulatorskih baterij z enim alternatorjem, ne da bi bilo treba akumulatorje povezati skupaj. Zaradi uporabe visoko učinkovitih Schottky diod so napetostne izgube na delilniku izredno nizke.

  Delilniki Victron ArgoFET omogočajo hkratno polnjeje dveh ali več akumulatorskih baterij z enim alternatorjem, ne da bi bilo treba akumulatorje povezati skupaj. Zaradi uporabe FET tranzistorjev so napetostne izgube na delilniku praktično nične

 • Združevalniki Victron...

  Združevalniki baterij Victron Cyrix so mikroprocesorsko nadzorovani, programbilni in visokozmogljivi releji, ki samodejno vzporedno povežejo akumulatorje, ko eden od njih doseže nastavljeno napetost (kar kaže na to, da je akumulator napolnjen) in jih izklopi, ko napetost enega pade pod nastavljeno vrednost (kar kaže na to, da se eden ali več  akumulatorjev prazni). Združevalniki akumulatorjev Victron Cyrix so odlična zamenjava za diodne delilnike. Med obratovanjem na njih ni padca napetosti.

 • Dodatna oprema

  Prikazovalniki, temperaturna tipala in ostala dodatna oprema

 • Victron Phoenix Smart...

  Polnilniki Victron Phoenix Smart IP43 s petstopenjslo polnilno karakteristiko, bluetooth komunikacisjkim vmesnikom, ki omogoča nadzor delovanja in nastavljanje parametrov prek pametnega telefona.

na stran
Prikazujem 1 - 12 od 112 izdelkov
Prikazujem 1 - 12 od 112 izdelkov