Filter (11 izdelkov)

Nazivna moč modula [Wp]

280 - 375

Tehnologija modula

Posebnosti

Dolžina modula

Ni izbire za grupo

Širina modula

Ni izbire za grupo

Debelina modula

Ni izbire za grupo

Solarni moduli

Solarni moduli

Solarni moduli so najpomembnejši segment sončne elektrarne. Proizvajajo enosmerno napetost in tok neposredno iz sončne svetlobe. Večina solarnih modulov je zgrajena iz silicijevih sončnih celic – monokristalnih, polikristalnih, amorfnih.

Proizvodnja iz solarnih modulov je odvisna predvsem od sončnega obsevanja ter parametrov in kvalitete solarnih modulov. V Sloveniji 1kWp instaliranih solarnih modulov pri optimalni postavitvi letno proizvede približno 1050 kWh električne energije.

Pri izbiri solarnih modulov so pomembni kakovost, tradicija in reference proizvajalca, električni parametri in njihove tolerance, tehnologija, robustnost, trajnost.

Solarni moduli 11 izdelkov.

Podkategorije

  • AxiTec

    Visokokakovostni solarni moduli za gradnjo sončnih elektrarn, sistemov za samooskrbo in samostojnih sistemov. Monokristalni ali polikristalni silicij, standardne izvedbe in izvedbe z vgrajenim optimizatorjem moči.

  • Luxor

    Visokokakovostni solarni moduli za gradnjo sončnih elektrarn, sistemov za samooskrbo in samostojnih sistemov. Monokristalni ali polikristalni silicij, standardne izvedbe,  izvedbe z vgrajenim optimizatorjem moči, izvedbe steklo-steklo.

  • Moduli z optimizatorji

    Solarni moduli z optimizatorji vgarjenimi v priključno dozo modula bistveno zmanjšajo količino električnih instalacij na strehi objekta ter skarjašajo čas namestitve solarnega generatorja na strehi.

Prikazujem 1 - 11 od 11 izdelkov
Prikazujem 1 - 11 od 11 izdelkov