Solarni moduli

Informacije

Solarni moduli

Solarni moduli so najpomembnejši segment sončne elektrarne. Proizvajajo enosmerno napetost in tok neposredno iz sončne svetlobe. Večina solarnih modulov je zgrajena iz silicijevih sončnih celic – monokristalnih, polikristalnih, amorfnih.

Proizvodnja iz solarnih modulov je odvisna predvsem od sončnega obsevanja ter parametrov in kvalitete solarnih modulov. V Sloveniji 1kWp instaliranih solarnih modulov pri optimalni postavitvi letno proizvede približno 1050 kWh električne energije.

Pri izbiri solarnih modulov so pomembni kakovost, tradicija in reference proizvajalca, električni parametri in njihove tolerance, tehnologija, robustnost, trajnost.

Solarni moduli  V tej kategoriji ni izdelkov.

Podkategorije

 • AxiTec

  Visokokakovostni solarni moduli za gradnjo sončnih elektrarn, sistemov za samooskrbo in samostojnih sistemov. Monokristalni ali polikristalni silicij, standardne izvedbe in izvedbe z vgrajenim optimizatorjem moči.

 • Luxor

  Visokokakovostni solarni moduli za gradnjo sončnih elektrarn, sistemov za samooskrbo in samostojnih sistemov. Monokristalni ali polikristalni silicij, standardne izvedbe,  izvedbe z vgrajenim optimizatorjem moči, izvedbe steklo-steklo.

 • Panasonic

  Visokokakovostni solarni moduli za gradnjo sončnih elektrarn, sistemov za samooskrbo in samostojnih sistemov. HIT tehnologija omogoča odličen izkoristek.

 • SunTech

  Visokokakovostni solarni moduli za gradnjo sončnih elektrarn, sistemov za samooskrbo in samostojnih sistemov. Monokristalni ali polikristalni silicij.

 • LG Electronics

  Visokokakovostni solarni moduli za gradnjo sončnih elektrarn, sistemov za samooskrbo in samostojnih sistemov. Monokristalni ali polikristalni silicij, standardne izvedbe in izvedbe steklo-steklo.

 • ET Solar

  Visokokakovostni solarni moduli za gradnjo sončnih elektrarn, sistemov za samooskrbo in samostojnih sistemov.

 • Moduli z optimizatorji

  Solarni moduli z optimizatorji vgarjenimi v priključno dozo modula bistveno zmanjšajo količino električnih instalacij na strehi objekta ter skarjašajo čas namestitve solarnega generatorja na strehi.