Klimatske naprave

Klimatske naprave

Strešne in vgradne klimatske naprave Dometic niso namenjene le ohlajanju prostorov, pač pa znižujejo tudi vlažnost prostorov. Pri nizki vlažnosti prostorov namreč lažje prenašamo višje temperature, z naraščajočo vlažnostjo pa se toleranca višje temperature v človeškem organizmu niža. Odlični kompresorji, vgrajeni v klimatske naprave Dometic tako ustvarjajo najprijetnejšo klimo za dnevno zadrževanje v prostorih in spanje.

 

Klimatske naprave 23 izdelkov.

Podkategorije

 • Strešne klimatske naprave

  Strešne klimatske naprave Dometic lahko namestite na katerokoli počitniško vozilo. So kompaktne in relativno majhnih dimenzij, tako da lahko na streho počitniškega vozila namestite tudi solarne module ali drugo opremo. 
  Serija klimatskih naprav Dometic FreshJet združuje pet različnih modelov klimatskih naprav. Med njimi lahko izberete najprimernejši model za svojo velikost počitniškega vozila. Kljub veliki moči so klimatske naprave serije FreshJet majhne in kompaktne. 
  Inovativna tehnologija strešnih klimatskih naprav Dometic serije FreshLight pa vam poleg ugodne klime v avtodomu omogoča tudi prehod dnevne svetlobe, saj je vanje vgrajeno okno, kar daje bivanju še večji užitek. 
  S posebnim kompletom z razsmernikom je možno vse strešne klimatske naprave uporabljati tudi med vožnjo.

 • Vgradne klimatske naprave

  Klimatske naprave Dometic za montažo pod klop imajo kar nekaj prednosti pred strešnimi napravami, saj se z njihovo namestitvijo zunanje dimenzije avtodoma ne spremenijo, prav tako se ne spremeni težišče vozila. 
  Majhna poraba in mehek zagon podklopnih klimatskih naprav dovoljuje zagon kjerkoli in kadarkoli, tiho delovanje pa ne moti niti popoldanskega počitka.

 • Dodatna oprema

  Dodatna oprema za klimatske naprave Dometic

na stran
Prikazujem 1 - 12 od 23 izdelkov
Prikazujem 1 - 12 od 23 izdelkov