Oddelki

Prevzem in dostava

Prevzem

Izdelke iz spletnega naročila lahko prevzamete na sedežu našega podjetja po prejemu e-obvestila, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

Pri osebnem prevzemu naročil, ki so že plačana (s kreditno kartico, po predračunu ipd.), ob prevzemu navedite številko naročila, ki jo prejmete po elektronski pošti, ko bo vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

Na sedežu našega podjetja, vam je v primeru morebitnih dodatnih vprašanj na voljo naša strokovna ekipa.

Ob osebnem prevzemu lahko plačate z gotovino, v enkratnem zmesku s kreditnimi karticami BA Maestro, Activa, Mastercard, Visa, Diners Club ali pa na obroke s karticami Diners Club in Visa.

Dostava

Pakete na območju Slovenije dostavljata Pošta Slovenije in DPD, razen za posebne dobave kot so večje pošiljke solarni moduli, akumulatorske baterije ... za katere je predviden osebni prevzem oz. organizacije posebnega transporta po dodoatni ponudbi.

Pakete na območju Slovenije dostavljata Pošta Slovenije in DPD, ki večino paketov dostavita že naslednji delovni dan po obvestilu o odpremi. Če vas ob dostavi ni na navedenm naslovu, lahko paket prevzamete na vaši najbližji pošti oziroma se za termin dogovorite z dostavljalcem DPD po telefonu.

Stroški dostave so navedeni ob naročilu.

Dobavni roki

O morebitnih daljših dobavnih rokih vas bomo preko e-pošte sproti obveščali. V primeru, da vam daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila ali zamenjali z drugim.

Zaradi različnih dobavljivosti izdelkov je naročilo lahko razdeljeno na več pošiljk. Lahko jih odpremimo delno ali vse hkrati. Če v četrtem koraku oddaje spletnega naročila izberete ''Odprema celotnega naročila hkrati'' vam bomo naročilo poslali v eni pošiljki. V primeru, ko izberete ''Odprema razpoložljivih artiklov.'' pa bo pošiljka odpremljena v več pošiljkah.

Pri delni dostavi vam bomo artikle, ki so na zalogi, poslali takoj, ostale pa, ko bodo na voljo. V kolikor se odločite za delno dostavo s Pošto Slovenije vam bomo strošek dostave zaračunali le pri prvi pošiljki. V primeru delne dostave z DPD dostavno službo vam bomo strošek dostave zaračunali pri vsaki pošiljki.

Za artikle, ki so označeni kot rok dobave ni znan, nimamo podatka o tem, kako hitro jih lahko dobavimo. V kolikor vas zanima njegova dobavljivost, pri artiklu aktivirajte sledilca s klikom na gumb "Zanima me". Ko bo artikel ponovno dobavljiv, vas bomo o tem obvestili preko e-pošte.

Za dostavo poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke vam bomo poslali obvestilo, da smo artikle že poslali na pot.