Omrežni Razsmerniki

Omrežni Razsmerniki

Omrežni razsmerniki pretvarjajo enosmerno napetost fotonapetostnega generatorja v izmenično napetost čiste sinusne oblike, ki je sinhronizirana z napetostjo javnega električnega omrežja, ki je priključeno na objekt. Standarni razsmerniki delujejo povsem avtomatizirano in imajo vgrajeno zaščito proti otočenju, ki jo sestavljajo podnapetostna, prenapetostna, podfrekvenčna, nadfrekvenčna in impedančna zaščita.

Omrežni razsmerniki morajo izpolnjevati naslednje tehnične zahteve: velik izkoristek, najti in ostati v MPP, minimalne motnje na omrežje, enostaven nadzor, velika zanesljivost.

Omrežni Razsmerniki 53 izdelkov.

Podkategorije

 • SolarEdge Enofazni

  Enofazni omrežni razsmerniki Solar Edge pretvarjajo enosmerno napetost, ki jo proizvedejo solarni moduli v enofaz izmenično napetost sinusne oblike, ki je sinhronizirana z napetostjo javnega električnega omrežja in jo pošilja v hišno instalacijo ali direktno v omrežje. Delujejo skupaj z optimizatorji moči SolarEdge. Patentirana tehnologija HD-Wave jim zagotavlja visoko stopnjo varnosti in zanesljivosti, ter odlične izkoristke. Garancija na razsmernike SolarEdge je 12 let.

 • SolarEdge Trifazni

  Trifazni omrežni razsmernik Solar Edge pretvarja enosmerno napetost, ki jo proizvedejo solarni moduli v trifazno izmenično napetost sinusne oblike, ki je sinhronizirana z napetostjo javnega električnega omrežja in jo pošilja v hišno instalacijo ali direktno v omrežje. Delujejo skupaj z optimizatorji moči.

 • SolarEdge Optimizatorji

  Optimizator moči je DCDC pretvornik, ki je priključen na izhod med solarnim modulom in omrežnim razsmernikom. S pomočjo vgrajenega sledilnika točke največje moči zagotavlja optimalno proizvodnjo električne energije iz vsakega solarnega modula posebej, kar je posebej primerno v primerih delnega senčenjasolarnega generatorja, namestitvi  modulov z različnimi  orientacijami in nakloni

 • SolarEdge Dodatki

  Dodatna oprema za omrežne razsmernike in optimizatorje SolarEdge

 • Steca Grid Enofazni

  Enofazni omrežni razsmerniki Steca Grid priznanega evropskega proizvajalca Steca za gradnjo manjših omrežnih fotonapetostnih sistemov

 • Steca Grid Trifazni

  Trifazni omrežni razsmerniki Steca Grid priznanega evropskega prouzvajalca Steca z odličnim izkoristkom za gradnjo sončni eletrarn.

 • Steca Grid Dodatki

  Dodatna oprema za omrežne razsmernike Steca Grid

 • SMA Sunny Boy

  Enofazni omrežni razsmerniki vodilnega svetovnega proizvajalca SMA

 • SMA Sunny TriPower

  Trifazni omrežni razsmerniki vodilnega svetovnega proizvajalca SMA

 • SMA Dodatki

  Dodatna operma za omrežne razsmernike SMA

na stran
Prikazujem 1 - 12 od 53 izdelkov
Prikazujem 1 - 12 od 53 izdelkov