Filter (116 izdelkov)

Vrsta akumulatorja

Proizvajalec

Kapaciteta akumulatorja [Ah]

20 - 305

Število ciklov akumulatorja

300 - 4050

Akumulatorske baterije

Akumulatorske baterije

Akumulatorske baterije na plovilu uporabljamo za zagon motoja in za napajaenje električnih porabnikov. Kvaliteta ali kapaciteta akumulatorja dostikat odločata o toplem in hladnem pivu.

Akumulatorske baterije 116 izdelkov.

Podkategorije

 • Startni akumulatorji

  Akumulatorske baterije s tekočim elektroliton za zagon TAB Ocean so posebej zasnovane za navtično uporabo. Akumulatorske baterije TAB Ocean Twin pa so izdelane v tehnologiji AGM in namenjene tako zagonu motorja kot oskrbi opeme.

 • Ciklični Tekoči...

  Svinčeve akumulatorske baterije odprtega tipa s ploskimi mrežnimi ploščami za 300 globokih praznjenj ali z robustnimi cevastimi ploščami za 1000 ali 1200 globokih praznjenj po IEC 254-1

  Več akumulatorskih baterij na oddelku Samostojni PV sistemi/Solarni akumulatorji

 • Ciklični GEL

  Zaprte akumulatorske baterije v VRLA GEL tehnologiji z elektrolitom vezanim na gel. Ker so hermetično zaprte, so odprone na tresljaje, brez vzdrževanja (dolivanje destilirane vode) in zato primerne tudi za uporabo v zaprtih prostorih.

  Več akumulatorskih baterij na oddelku Samostojni PV sistemi/Solarni akumulatorji

 • Ciklični AGM

  Akumulatorske baterije AGM zaprtega tipa so proizvedene v VRLA AGM tehnologiji, kjer je elektrolit vezan na steklena vlakna. Ker so hermetično zaprte so odporne na treljaje, brez vzdrževanja (dolivanja destilirane vode) in zato primerne tudi za uporabo v zaprtih bivalnih prostorih.

 • Ciklični LiFePO4

  Ciklične Litij-ionske akumulatorske baterije 

 • Dodatna oprema

  Akumulatorske spojke, zaščita polov, mazivo, merilniki kisline, destilirana voda, hlapotesni čepi in ostali akumulatorski pribor

 • Dodatna oprema LiFePO4

  Dodatna oprema za Li-ion akumulatorske baterije Victron Energy.

na stran
Prikazujem 1 - 12 od 116 izdelkov
Prikazujem 1 - 12 od 116 izdelkov