Vetrni generatorji

Vetrni generatorji

Vetrni generatorji so naprave, s katerimi pretvarjamo energijo vetra v električno energijo in predstavlajo čist in okolju prijazen vir energije, brez emisij in škodljivih snovi. Vetrne generatorje lahko uporabljamo v otočnih sistemih za polnjenje akumulatorskih baterij ali pa za vzporedno delovanje z javnim električnim omrežjem kot vetrne elektrarne. Večina vetrnih generatorjev za začetek delovanja potrebuje veter s hitrostjo okoli 3m/s, nazivna moč pa je definirana pri hitrostih med 10 in 13m/s odvisno od proizvajalca. Vsi vetrni generatorji imajo vgrajeno mehansko ali elektronsko zaščito, da pri previsokih hitrostih vetra ne pride do poškodb naprave

Vetrni generatorji 17 izdelkov.

Podkategorije

 • Stormy Wings

  Vetrni generatorji Stormy Wings primerni za uporabo v samostojnih sistemih ali v kombinaciji s solarnimi moduli in / ali hidroenergijo. Zunanji hibridni regulator poveča učinkovitost proizvodnje vetrnih generatorjev in fotonapetostnih modulov in zmanjšanjša stroške sistema. Vetrnice imajo pet krilc simetrične in aerodimanične oblike, ki zagotavljajo največjo moč ob nizkih hitrostih vetra in omogočajo tiho delovanje z malo vibracijami. Vetrnica ima zaradi svoje izdelave dolgo življenjsko dobo in nizke stroške vzdrževanja.

 • Primus Windpower

  Vetrni generatorj Primus Windpower Air so idealna izbira za energetsko oskrbo objektov za prosti čas, oddaljenih bivališč, plovil, signalizacijskih in telekomunikacijskih naprav ... skratka povsod, kjer je električno omrežje oddaljeno, potrebujemo pa elektriko za napajanje porabnikov. Vetrni generatorji Air so idealni za gradnjo hibridnih napajalnih sistemov, ko poleg vetrnega generatorja za polnejnje baterij uporabljamo solarne module, motorne generatorje ali druge vire električne energije.

 • SilentWind

  Vetrni generatorj SilentWind so odlična izbira za energetsko oskrbo objektov za prosti čas, oddaljenih bivališč, plovil, signalizacijskih in telekomunikacijskih naprav - povsod, kjer je električno omrežje oddaljeno, potrebujemo pa elektriko za napajanje porabnikov. Vetrni generatorji SilentWind so idealni za gradnjo manjših hibridnih napajalnih sistemov, ko poleg vetrnega generatorja za polnejnje baterij uporabljamo solarne module, motorne generatorje ali druge vire električne energije.

 • Hibridni reglulatorji

  Regulatorji polnjenja za vetrne generatorje in solarne module.

na stran
Prikazujem 1 - 12 od 17 izdelkov
Prikazujem 1 - 12 od 17 izdelkov