Klimatske naprave

Klimatske naprave

Klimatske naprave za tovorna vozila Dometic so namenjene delovanju v času počitka, ko motor vozila ne deluje in zagotavljajo prijetno temperaturo v notrajnosti kabine.

Klimatske naprave 2 izdelkov.

Podkategorije

 • Strešne klimatske naprave

  Strešne klimatske naprave za tovorna vozila Dometic so namenjene delovanju v času počitka, ko motor vozila na deluje in zagotavljajo prijetno temperaturo v notranjosti kabine. Delujejo na enosmerno akumulatorsko napetost.

 • Ločene klimatske naprave

  Ločene klimatske naprave za tovorna vozila Dometic so namenjene delovanju v času počitka, ko motor vozila na deluje in zagotavljajo prijetno temperaturo v notranjosti kabine. Delujejo na enosmerno akumulatorsko napetost.

 • Dodatna oprema

  Dodatna oprema za klimatske naprave za tovorna vozila

Prikazujem 1 - 2 od 2 izdelkov
 • Strešna klima naprava za kabine Iveco Stralis AS, AS3, AT in Volvo L2H2 (Globetrotter).   Elegantna oblika Višina 159 mm Kapaciteta hladjenja 1000 W Napetost 24 V Strešna klima naprava za kabine Iveco...

  1 768,39€
  Ni na zalogi
  V košarico
 • Ločena klimatska naprava za montažo na zadnjo steno tovornega vozila.   Napetost 24 V Poraba toka 12-22 A Kapaciteta hlajenja 1000 W (kapaciteta kompresorja) * pritrdilni okvir po povpraševanju glede na znamko in model tovornega vozila   Ločena klimatska naprava za montažo...

  2 134,70€
  Ni na zalogi
  V košarico
Prikazujem 1 - 2 od 2 izdelkov