Filter (139 izdelkov)

Proizvajalec

Vrsta regulatorja

Nazivni tok regulatorja [A]

5 - 145

Nazivna napetost regulatorja [V]

Solarni regulatorji

Solarni regulatorji

Solarni regulatorji povezujejo solarne module, akumulator in porabnike. Skrbijo za pravilno polnjenje akumulatorjev, ščitijo akumulator pred prenapolnitvijo in prevelikim izpraznjenjem.

Solarni regulatorji 139 izdelkov.

Podkategorije

 • Steca Solsum

  Solarni regulatorji priznanega evropskega proizvajalca Steca zagotavljajo odlično polnjenje akumulatorskih baterj iz solarnih modulov

 • Steca Solarix

  Solarni regulatorji priznanega evropskega proizvajalca Steca zagotavljajo odlično polnjenje akumulatorskih baterij iz solarnih modulov in se odlično obnesejo tudi v najzahtevnejših aplikacijah.

 • Steca MPPT

  Solarni regulatorji Steca z vgrajenim ultra hitrim algoritmom sledenja točke največje moči na karakteristiki solarnega generatorja,  omogočajo do 30% višjo proizvodnjo energije kot klasični regulatorji . MPP regulatorji omogočajo tudi uporabo modulov, ki se sicer uporabljajo za gradnjo sončnih elektrarn.

 • Victron BlueSolar

  Solarni regulatorji Victron BlueSolar za manjše solarne napajalne sisteme.

 • Victron BlueSolar MPPT

  Solarni regulatorji Victron BlueSolar MPPT z vgrajenim ultra hitrim algoritmom sledenja točke največje moči na karakteristiki solarnega generatorja,  omogočajo do 30% višjo proizvodnjo energije kot klasični regulatorji . MPPT regulatorji omogočajo tudi uporabo modulov, ki imajo 60 celic in se sicer uporabljajo za gradnjo sončnih elektrar in imajo napetost neprimerno za direktno polnjenje akumulatorjev.

  Solarne regulatorje Victron odlikuje velika zanesljivost in robustnost, širok razpon razpoložljivih moči, široka paleta dodatne opreme ter 5-letna garancija.

 • Victron SmartSolar MPPT

  Solarni regulatorji Victron SmartSolar MPPT z vgrajenim ultra hitrim algoritmom sledenja točke največje moči na karakteristiki solarnega generatorja,  omogočajo do 30% višjo proizvodnjo energije kot klasični regulatorji . MPPT regulatorji omogočajo tudi uporabo modulov, ki imajo 60 celic in se sicer uporabljajo za gradnjo sončnih elektrar in imajo napetost neprimerno za direktno polnjenje akumulatorjev.

  Solarne regulatorje Victron odlikuje velika zanesljivost in robustnost, širok razpon razpoložljivih moči, široka paleta dodatne opreme ter 5-letna garancija.

  Solarni regulatorji Victron SmartSolar imajo vgrajen komunikacijski vmesnik Bluetooh.

 • Morningstar

  Klasični in MPPT solarni regulatorji Morningstar.

 • Western

  Klasični in MPPT solarni regulatorji Western

 • Razno

  Klasični in Mppt solarni regulatorji ostalih kvalitetnih proizvajalcev Phocos, Sundaya, Phaesun, Schaudt, Studer, Sunware  ...

 • Dvojni regulatorji

  Dvojni solarni regulatorji omogočajo hkratno polnjeje dveh ločenih akumulatorskih baterij in so posebej primerni na plovilih in avtodomih.

 • Hibridni regulatorji

  Regulatorji za vetrne generatorje in solarne module.

 • Dodatna oprema

  Dodatna oprema za solarne ragulatorje

na stran
Prikazujem 1 - 12 od 139 izdelkov
Prikazujem 1 - 12 od 139 izdelkov